Krtek´s blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Doma a chorá

Takže - som na marodke zhruba 5 hodín a aby som zhrnula čo som za ten čas robila...uf, píšem. Ako vždy. Snažím sa rozumne využiť čas a dopísavať scenáre. A dala som si na chvíľku pauzu a prezrela som si čo je nové na nete.
Je už polovica januára a ja som do blogu (aj napriek tomu, že som si na to spravila krásnu kolonku) nenapísala nič nové. Akosi to zanedbávam. No ostala som príjemne prekvapená jemnou zmenou dizajnu na blog.sk. Veľké počítadlo návštev navrchu stránky mi predtým síce vyhovovalo trochu viac, no aj takto je to pekné :)

Už titulok napovedá ako som dopadla - doma a chorá. Od včerajšieho večera mám silný pocit, že si vykašlem pľúca - doktorka to nazvala "zápalom horných ciest dýchacích" - znie to vcelku fundovane a tak sedím do piatku doma. Aká škoda - hovorím si, na piatok večer som mala plány. No čo už, možno sa mi to ešte podarí nejako vyriešiť.

Takže - som na marodke zhruba 5 hodín a aby som zhrnula čo som za ten čas robila...uf, píšem. Ako vždy. Snažím sa rozumne využiť čas a dopísavať scenáre. A dala som si na chvíľku pauzu a prezrela som si čo je nové na nete. Na Yahoo, čo je mimochodom moja home page a keby som na ňu nebola zvyknutá už dávno si ju zmením, zažiarila veľká správa o tom, že A. Ray sa vydáva. Zábavná, ale vcelku nepodstatná informácia. Po presune na slovenské servery som toho veľa nového tiež neobjavila. Osobne preferujem Aktualne.sk . Jediné z čoho mi je naozaj nanič bola veľká správa o tom, že smrť malého Jakuba zavinili aj lekári. Určite si spomínate na smutný príbeh chlapčeka prepichnutého štetcom spolužiakom :(( Je mi naozaj ľúto, že sa to teraz celé rozmazáva a určite to musí byť neuveriteľne nepríjemná zálažitosť pre všetkých lekárov.
A potom som sa toho okrem predaja televízii naozaj nedočítala veľa. Z mne neznámeho dôvodu je net znova plný novej reality show. Najviac zo všetkých ma asi pobavil článok o tom, že všetky baby v súťaži Supermodelka sú podvížvené... Na Slovensku máme tosíce a tisíce krásnych báb a ono to dopadne takto...ale čo už - do modelingu sa očividne nerozumiem :)) (čo takto zdravý sedliacky rozum, hm?)

Ok, idem pokračovať v písaní scenára a potom si pravdepodobne pustím film :))

Všetkým, ktorí hľadajú "supermodelku" želám lovu zdar a taká malá rada-  niekedy sa stačí lepšie obzrieť okolo seba :)) (krása je všade, len ju niekedy nevidieť )

Január 2007 | stály odkaz

Komentáre

  1. tak
    pravda je!
    publikované: 17.01.2007 19:54:38 | autor: terariiii (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014